بسیار خوش آمدید!
از شما دعوت می‌شود که از بخشهای آموزشی و مطالب مفید و نکته‌های ارزشمند بیان شده در سایت انگلیسی مثل آب خوردن دیدن و استفاده فرمایید.

Google
Web On this site

آزمون MSRT چیست؟

آزمون MSRT همان MCHE بوده که آزمون رسمی وزارت علوم می باشد و از نام همان وزارتخانه مشتق شده است. آزمون MCHE به عنوان مجوز ورود دانشجو به دوره دکتری تلقی می شود و اگر دانشجویی این مدرک را نداشته باشد نمی تواند وارد مقطع دکتری دانشگاه های داخل کشور شود.
کلیات سرفصل ها همان چهار مهارت شنیداری، درک مطلب، لغت و ساختار (Structure, Listening, Reading, Vocabulary) است و مدرک این آزمون تنها در داخل کشور اعتبار دارد.
 
 
آزمون MCHE از سه قسمت تشکیل شده است:
۱) Listening Comprehension
این بخش ۳۰ تست بوده که شامل مکالمات کوتاه است. سوال مطرح شده در مورد مکالمات بوده و نکته مهم در پاسخگویی به سوال این است که به صحبت های نفر دوم در جواب دهی دقت بیشتر شود.
۲) Structure and Written Expression
این بخش نیز ۳۰ سوال داشته که به طور مساوی بین structure  و written expression تقسیم شده است.
۳) Reading Comprehension
حاوی ۴۰ تست بوده که ۴ متن جداگانه دارد.
 
این آزمون تقریبا هر ماه یک بار برگزار می شود. نمره منفی نداشته و در صورت مردود شدن با یک نوبت امتحان فاصله، می توان در آزمون بعدی شرکت کرد. نمره قبولی از ۵۰ به یالا بوده که بسته به دانشگاه می تواند بین ۴۵-۷۵ متغیر باشد. منابع و مراجع امتحان، BARRONS و LONGMAN TOEFL می باشد و نتایج چند روز پس از امتحان اعلام می شود.
آزمون MCHE در مقایسه با آزمون های TOEFL و IELTS ساده تر و کم هزینه تر می باشد.
توضیحات :
۱- شرکت در آزمون محدودیت ندارد و در صورت عدم قبولی در یک دوره می توان در دوره های بعدی نیز ثبت نام کرد
۲-شماره رهگیری کارنامه عدد رقمی می باشد که در قسمت پایین کارنامه درج شده است. نمونه کد رهگیری : http://msrt-exam.saorg.ir/Verify/111111111111111 ضمنا" کد فوق مربوط به شما نمی باشد بصورت فرضی است
۳-ارتباط با مرکز آزمون فقط ازطریق محیط کاربری قسمت ارسال و دریافت پیام امکان پذیر است.پیغام خود را ارسال نموده و در اسرع وقت به شما پاسخ داده خواهد شد ضمنا" با مراکز شهرستانها تماس نگیرید پاسخگویی فقط از طریق سامانه می باشد.
۴- تعداد سوالات ۱۰۰ تا می باشد: ۳۰ سوال شنیداری ، ۳۰ سوال گرامر و ۴۰ سوال درک وطلب. برای منابع آزمون نیز تستهای تافل ibt و pbt توصیه می شود.
۵- جهت دریافت کارنامه نیاز به مراجعه حضوری نمی باشد داوطلبان می توانند بعد از دریافت کارنامه از داخل پرو فایلشان قسمت مشاهده و دریافت کارنامه آنرا به دانشگاهها و مراکز آموزش عالی ارائه نموده و دانشگاهها می توانند طبق بخشنامه شماره ۴۲/۱/۱۹۷۸۹۹ مورخ ۳۰/۲/۱۳۹۳ اداره کل بورس و اعزام دانشجویان خارج با شماره بارکد(۱۵ رقمی) که در پایین کارنامه درج گردیده است از طریق سامانه آزمون زبان قسمت صحت کارنامه تائیدیه نتیجه شما را مشاهده نمایند .ضمنا" داوطلبانی که از قبل کارنامه را بصورت حضوری دریافت نموده اند باید مجددا" کارنامه را از پرو فایلشان دریافت نمایند.
۶- کارت را باید از داخل پرو فایلتان قسمت دریافت کارت دریافت نمائید زمان دریافت سه روز مانده به آزمون می باشد.
۷- درخواست تجدید نظررا باید از طریق پرو فایلتان قسمت ارسال و دریافت پیام فقط تا ۵ روز بعد از اعلام نتایج ارسال نمائید درخواست شما مورد بررسی قرار گرفته و درصورتیکه نتیجه شما تغییر کند در پرو فایلتان اعمال می شود ضمنا" پاسخ تجدید نظر نتایج بصورت انفرادی داده نمی شود
۸- انصراف یا جابجایی تاریخ امکان پذیر نیست
ثبت نام :
داوطلبان برای ثبت نام در آزمون MSRT باید اول در سامانه پرو فایل بسازند در صفحه وردی سامانه آیکون ثبت نام را کلیک نموده و فرم ثبت نام را بدقت تکمیل نموده و بعد از تکمیل مشخصات تصاویر خودرا (عکس(جدید -تمام رخ و زمینه روشن)-صفحه اول شناسنامه-کارت ملی و آخرین مدرک تحصیلی  یا کارت دانشجویی) را اسکن نموده و در پرو فایلتان اپلود نمائید و طبق تاریخهایی که در تقویم آزمون درج می شود اقدام به ثبت نام نمائید بدینصورت که اول آزمون مورد نظر و حوزه انتخابی را رزرو نموده و طبق مهلتی که سامانه به شما جهت پرداخت هزینه آزمون می دهد اقدام کنید پرداخت هزینه فقط بصورت آنلاین می باشد و بعد از پرداخت حتما" کد ره گیری را یادداشت نمائید.
فرمت تصاویر اسکن شده  باید بصورتJPG و اندازه آن زیر ۵۰۰ کیلو بایت باشد
داوطلبان حتما" قبل از شرو ع زمان ثبت نام اقدام به ساختن پروفایل نمایند چون بعداز ساختن پروفایل مدارک داوطلب نیاز به تائید سامانه دارد و ممکن است  در حوزه های مورد نظر ظرفیت تکمیل شده و نتوانید ثبت نام کنید.
در انتخاب تاریخ و حوزه آزمون دقت لازم را داشته باشید  چون انصراف یا تغییر تاریخ و تغییر حوزه آزمون  امکان پذیر نمی باشد.
 
تذکر : داوطلبان  محترم  لطفا" قبل از تاریخ شرو ع ثبت نام پرو فایل بسازید چون  بعد از ساخت  آن نیاز به تائید سامانه دارد و زمانی  که ثبت نام در حال انجام است  ممکن است در حوزه مورد نظر خود نتوانید ثبت نام کنید . ضمنا" تائید مدارک  در روزهای اداری  انجام می شود از  روزشنبه تا چهارشنبه
نمونه یک متن درک مطلب آزمون msrt
Before the mid-nineteenth century, people in the United States ate most foods only in season. Drying, smoking, and salting could preserve meat for a short time, but the availability of fresh meat, like that of fresh milk, was very limited; there was no way to  prevent spoilage. But in 1810 a French inventor named Nicolas Appert developed the
(5) cooking-and-sealing process of canning. And in the 1850's an American named Gail Borden developed a means of condensing and preserving milk. Canned goods and condensed milk became more common during the 1860's, but supplies remained low because cans had to be made by hand. By 1880, however, inventors had fashionedstamping and soldering machines that mass-produced cansfrom tinplate. Suddenly all
(10) kinds of food could be preserved and bought at all times of the year. Other trends and inventions had also helped make it possible for Americans to vary their daily diets. Growing urban populations created demand that encouraged fruit and vegetable farmers to raise more produce. Railroad refrigerator cars enabled growers and meat packers to ship perishables great distances and to preserve them for longer
(15) periods. Thus, by the 1890's, northern city dwellers could enjoy southern and western strawberries, grapes, and tomatoes, previously available for a month at most, for up to six months of the year. In addition, increased use of iceboxes enabled families to store perishables. An easy means of producing ice commercially had been invented in the 1870's, and by 1900 the nation had more than two thousand commercial ice plants,
(20) most of which made home deliveries. The icebox became a fixture in most homes and remained so until the mechanized refrigerator replaced it in the 1920's and 1930's. Almost everyone now had a more diversified diet. Some people continued to eat mainly foods that were heavy in starches or carbohydrates, and not everyone could afford meat. Nevertheless, many families could take advantage of previously
(25) unavailable fruits, vegetables, and dairy products to achieve more varied fare.
 
20. What does the passage mainly discuss?
(A) Causes of food spoilage
(B) Commercial production of ice
(C) Inventions that led to changes in the American diet
(D) Population movements in the nineteenth century
 
21. The phrase “in season” in line 2 refers to
(A) a kind of weather
(B) a particular time of year
(C) an official schedule
(D) a method of flavoring food
 
22. The word “prevent” in line 4 is closest in meaning to
(A) estimate
(B) avoid
(C) correct
(D) confine
 
23. During the 1860's, canned food products were
(A) unavailable in rural areas
(B) shipped in refrigerator cars
(C) available in limited quantities
(D) a staple part of the American diet
 
 
24. It can be inferred that railroad refrigerator cars came into use
(A) before 1860
(B) before 1890
(C) after 1900
(D) after 1920
 
25. The word “them ” in line 14 refers to
(A) refrigerator cars
(B) perishables
(C) growers
(D) distances
 
26. The word “fixture” in line 20 is closest in meaning to
(A) luxury item
(B) substance
(C) commonplace object
(D) mechanical device
 
27. The author implies that in the 1920's and 1930's home deliveries of ice
(A) decreased in number
(B) were on an irregular schedule
(C) increased in cost
(D) occurred only in the summer
 
28. The word “Nevertheless” in line 24 is closest in meaning to
(A) therefore
(B) because
(C) occasionally
(D) however
 
29. Which of the following types of food preservation was NOT mentioned in the passage?
(A) Drying
(B) Canning
(C) Cold storage
(D) Chemical additives
 
30. Which of the following statements is supported by the passage?
(A) Tin cans and iceboxes helped to make many foods more widely available.
(B) Commercial ice factories were developed by railroad owners.
(C) Most farmers in the United States raised only fruits and vegetables.
(D) People who lived in cities demanded home delivery of foods.